Descriere produs
Dacă doriți ocazional să preparați o cotlet sau să marinați carnea, atunci întinzătorul manual de carne este exact ceea ce vă trebuie! Este ușor de manevrat și veți obține rezultate de primă clasă la prelucrarea cărnii cu doar câteva mișcări de manivelă. Sau pur și simplu luați-o cu dvs. la taraba de pe piață. Este extrem de economisitoare de spațiu și nu necesită electricitate! > Puteți asambla tenderizerul din oțel inoxidabil de înaltă calitate la orice loc de muncă în doar câțiva pași. Pentru o mai mare stabilitate, fixați suportul cu cele două cleme furnizate. Jgheabul de alimentare 140 x 45 mm este optim pentru bucăți de carne cu o lățime de 12,5 cm și o grosime de 3 cm. Folosiți cleștele din oțel inoxidabil furnizat pentru a introduce carnea în siguranță. > Vă rugăm să respectați instrucțiunile de siguranță de pe aparat pentru a utiliza întinzătorul de carne și pentru a evita rănile. Lamele ascuțite din oțel inoxidabil sunt la fel de ușor de curățat după utilizare ca și suprafețele netede ale aparatului. >.