Descriere produs
Boabele de cacao – o comoară plină de aromă Boabele de cacao sunt cea mai pură formă de ciocolată și se numără printre cele mai bogate 20 de surse de antioxidanți din lume. Au un gust amar distinct, care completează perfect diverse feluri de mâncare. Cel mai adesea cresc în America de Sud sau pe insulele Pacificului, cum ar fi Hawaii. Fructele arborelui de cacao, cunoscute sub numele de păstăi, pot fi de culoare galbenă, roșie sau maro închis. În interior, ele conțin șiruri de semințe de mărimea migdalelor. Fiecare păstaie conține 20-50 de semințe violete cu gust amar, care dobândesc aroma și culoarea tipică de cacao numai după fermentare, uscare și prăjire. Adevăratul gust de cacao Boabele de cacao întregi sunt semnificativ diferite de cacao obișnuită, deoarece nu sunt prăjite și păstrează toți antioxidanții valoroși. Prăjirea reduce amărăciunea, dar distruge și o parte din nutrienți. Boabele de cacao conțin nu numai antioxidanți, ci și minerale precum magneziu, zinc și potasiu, împreună cu vitaminele B. Sunt, de asemenea, o sursă de teobromină, care stimulează sistemul nervos. În plus, ajută la menținerea tensiunii arteriale normale. Clatite Compoziţie: 1/3 cană ulei de cocos 2/3 cană lapte caju sau lapte de vacă obișnuit 1/3 cană zahăr de cocos 1/3 cană făină de migdale 1/2 cană făină de cocos 3 linguri boabe de cacao Un praf de sare Procedură: Într-un castron, amestecați uleiul de cocos topit, laptele și zahărul de cocos, amestecați făina de migdale și nucă de cocos, boabele de cacao și sarea. Apăsați într-o tavă de copt de sticlă și lăsați să se răcească până se întărește. Tăiați în bețișoare subțiri. Brownies cu ciocolată Mocha Compoziţie: 1 și 1/2 cană făină de migdale 5 linguri ulei de cocos 1/3 cană cacao 1/2 cană zahăr de cocos 2 linguri cafea instant 1 ou 1 galbenus de ou 3 linguri lapte de cocos 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita de bicarbonat de sodiu 2 linguri de zahar de cocos pentru topping 2 linguri boabe de cacao Procedură: Preîncălziți cuptorul la 170°C și ungeți o tavă de copt cu ulei de cocos. Combinați făina de migdale și 2 linguri de ulei de cocos și amestecați până se formează un aluat omogen. Intr-o cratita se amesteca cu inca 3 linguri de ulei de cocos si se incinge la foc mic pana se topeste. Transferați într-un castron și amestecați cafeaua instant, ouăle, gălbenușul de ou, laptele de cocos, zahărul de cocos, sare și bicarbonatul de sodiu. Se toarnă aluatul într-o tavă de copt și se stropește cu zahăr de cocos. Coaceți 20-25 de minute. Budincă de Chia Desert Brownie Compoziţie: Ingrediente pentru budincă 1 cană lapte de cocos 1/2 cană lapte caju, lapte de orez sau lapte obișnuit de vacă 1/4 cană miere 1/2 lingurita extract de vanilie 3 linguri cacao 1/2 cană semințe de chia Ingrediente pentru brownies 1 cană făină de migdale Un praf de sare 1/4 cană cacao 1/4 cană miere 3 linguri boabe de cacao 1/3 cană ulei de cocos topit Procedură: Într-un castron adânc, combinați toate ingredientele pentru budincă și amestecați...